top of page

Wie ben ik?

In 2000 studeerde ik af als psychologe aan de K.U.Leuven.
Sinds 2003 startte ik een zelfstandige praktijk voor kinderen en jongeren, naast mijn werk in het CLB.

Doorheen het jaren werken met kinderen en jongeren en vanuit deze context ook met ouders, ben ik ook gaan werken met volwassenen.

Vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling, opleiding, persoonlijkheid en dankzij mijn ondersteuningsfiguren kies ik nog steeds om met volle ‘goesting’ op weg te gaan met mensen. Ik heb het geluk dagelijks te mogen werken op een voor mij superfijne plek bij mij thuis! De natuur, mijn tuin en dieren en mijn gezin vormen mijn persoonlijke oplaadpunt waardoor ik telkens opnieuw in verbinding kan komen met mezelf. Vanuit deze verbinding vind ik het fijn te kijken naar ervaringen en verhalen van mensen en samen met hen op zoek te gaan naar de krachten en mogelijkheden die binnen elk van ons en ons systeem aanwezig zijn. Op deze manier richten we opnieuw onze aandacht naar deze persoonlijke kracht, maar durven we ook kijken naar onze beperkingen.
In de verbinding tussen beiden vinden we opnieuw een evenwicht waarmee elk individu weer een stukje verder kan op zijn pad. Zonder oordeel mogen, durven en leren zichzelf omarmen is voor mij de basis van waaruit ieder van ons kan groeien en zo zijn eigen unieke plekje kan innemen in het grote geheel.

Tijdens een intakegesprek bekijk ik samen wat de hulpvraag is van de cliënt en/of zijn ouders en beslissen we of we verder op weg gaan.

2021-03-27%20(1)_edited.jpg
2021-04-07.png
bottom of page